Fantastische woonark in Vinkeveen

  • Woonark op basis van split-level
  • Afmetingen:
    Woonoppervlakte: 95 m2
    Lage bergingruimte: 25 m2

In het schilderachtige Vinkeveen ligt een woonark die de verbeelding prikkelt. Deze fantastische woonark is niet zomaar een huis op het water; het is een meesterwerk van architectuur en innovatie. Gebouwd met een split-level ontwerp, rijst het majestueus op uit het kabbelende water, een harmonieus samenspel van vorm en functie.

Met een woonoppervlakte van 95 vierkante meter biedt de woonark een ruim en licht interieur dat naadloos overgaat in de omringende wateren. De grote ramen van vloer tot plafond vangen het zonlicht en bieden een adembenemend uitzicht op de omliggende natuur. Het interieur is zorgvuldig ontworpen met moderne meubels en warme, uitnodigende kleuren, waardoor een sfeer van comfort en sereniteit ontstaat.

Maar de pracht van deze woonark gaat verder dan alleen het woonoppervlak. Onder het hoofdniveau bevindt zich een lage bergingruimte van 25 vierkante meter, perfect voor het opbergen van kajaks, fietsen en andere outdoor-uitrusting. Met toegang tot het water vanaf de achterkant van de ark, is het gemakkelijk om het rustige water van Vinkeveen te verkennen.

Het split-level ontwerp zorgt voor een interessante en dynamische indeling. Elke ruimte is zorgvuldig ontworpen om naadloos in elkaar over te vloeien, waardoor een gevoel van openheid en verbondenheid ontstaat. Van de gezellige woonkamer tot de moderne keuken en de comfortabele slaapkamers, elke hoek van de woonark straalt elegantie en comfort uit.

Met zijn unieke architectonische kenmerken en idyllische ligging is de fantastische woonark in Vinkeveen meer dan alleen een huis; het is een toevluchtsoord voor degenen die de schoonheid van het leven op het water willen ervaren, en een testament van menselijke creativiteit en vindingrijkheid.